O nama

Dedin dvor je novootvoreni rehabilitacijski dom za starije i nemoćne osobe, smješten nadomak Zagreba, na području Velike Gorice u prirodnom okružju turopoljske ravnice i jedinstvene tradicijske arhitekture.

Naši korisnici imaju na raspolaganju 5000m² zelene površine uređene za ugodan boravak u prirodi.

Cjelodnevnu skrb i njegu naših korisnika provodi stručno obrazovano osoblje s višegodišnjim radnim iskustvom (njegovateljice, medicinske sestre, viši fizioterapeuti).

Mali broj korisnika, vrhunska rehabilitacijska i zdravstvena usluga te prihvatljive cijene ključne su prednosti prilikom odabira našeg doma. Nadamo se da ćete Vi i Vaši najbliži naći svoje mjesto u njemu.

dom za starije osobe Dedin dvor o nama

Nataša i Miroslav Dürrigl vft - vlasnici

Nakon završene Više medicinske škole u Zagrebu, odlazimo na rad i školovanje u rehabilitacijsku kliniku u Bavarskoj, Njemačka. Tu stječemo iskustva u fizikalnoj terapiji, rehabilitaciji i njezi bolesnika. S novim profesionalnim znanjima vraćamo se u domovinu i zapošljavamo u raznim zdravstvenim ustanovama u Zagrebu. Potom otvaramo privatnu praksu fizikalne terapije, prvo u Zagrebu, a onda i u Ogulincu pod nazivom Dedin dvor.

Nakon 20 godina poslovnog i životnog iskustva u radu s bolesnim ljudima želja nam je bila primijeniti svoje profesionalno znanje u skrbi za starije i nemoćne osobe u našem novom Domu.

Dodatna stručna znanja i vještine u rehabilitacijskim postupcima (rehabilitacija nakon operativnih zahvata, rehabilitacija reumatoloških i neuroloških bolesnika, medicinska limfna drenaža) ugradili smo u svakodnevni život naših korisnika.

Sretni smo kada se nakon provedene rehabilitacije naši korisnici, kojima smo vratili kvalitetu života, zadovoljni vrate svojim kućama ili nam odluče trajno pokloniti povjerenje i ostati u našem Domu.

S našim trajnim korisnicima nastojimo aktivno provoditi dane i omogućiti im što dužu fizičku i mentalnu aktivnost u prekrasnom prirodnom okuženju.